2018 ICS Kapitány összegző ->2019 és a jövő év

Sziasztok!

Lepörgött egy év, szinte még csak most kezdtem ICS Kapitány -ként és már le is telt.

Nos, nézzük mi is történt idehaza itthon.

Tavaly valamikor ilyenkor kellett leadni az önéletrajzot a gyártó felé, a betöltendő feladatra.

Az első félévben, igazából próbáltam farvizen elevickélni, hisz j kapitányként nehéz mindenféle marketing anyag nélkül bármiféle valós reklámot és promóciót elérni… Úgy mentem el Magyarország egyik legnagyobb játékára (Warhead -Tapolca), hogy nem volt semmi valós marketing anyagom, csak a fegyverek. (De akkor még azokon sem volt matrica) Közben nyilván találkoztam ugyan ott más öreg kapitányokkal, akik patchekkel és egyebekkel feszítettek +sapka és egyéb extra… 🙂 Noh de a gameplay-ek azért készültek.

Ez alapján az első negyedbe tudtam kerülni, majd a félévet elérve, elég sok egyéb videót, és már marketing cuccokat is promozva tudtam képviselni a márkát. A féléves video összefoglalót ebben a posztban találjátok: http://avengers.hu/2018/04/27/2018-youtube-bomba/

Ami igazából érdekes, hogy bár a márka nagy és neves, jó minőségben készít replikákat, még is nagyon kevesen ismerik itthon, így elég nehéz volt (és még most is az) megértetni a játékosokkal, hogy pl ez a műanyag “light weight ” tokozás nem egyenlő a cyma és egyéb B kategóriás márkák termékeivel.

Az év második felére nagy nehezen, sikerült beindítani Pécsen az egyetemi képzést, ebben a gyártó nagy segítségemre volt. Szerencsére ők is úgy gondolják, hogy az utánpótlás nevelés fontos dolog. 

És persze a Tango Tactical is képbe került, aki minden ICS vásárlásnál 15% kedvezményt biztosít nektek ha az én kuponomat használjátok: “TT-SUBA-15”.

Közben persze azért eljutottunk pár helyre, játszani és kikapcsolódni is

Pl  Dabas training week 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=91i0yinnxiU&t=4s

A januári ígéretek ellenére, sajnos csak novemberre érkezett meg az ICS sátor, amivel jobban betudjuk mutatni a gyártó termékeit, és úgymond egy fix látvány standot tudunk bemutatni a rendezvényeken.

Majd Novemberben megalakult, az ICS fan klub csoport Facebookon.
https://www.facebook.com/groups/2099787040285513/?ref=br_rs

És a héten megjött az elő karácsonyi ajándék is, kihirdették a jövő évi kapitányok listáját!

És szerencsétekre, jövőre is lesz magyar kapitány! Igaz csak egy fő, de lesz! Továbbra is üzenem minden ICS szerelmesnek vagy érdeklődőnek: KERESSETEK bátran!!! 🙂

Igyekszünk megtenni mindent értetek, hogy minőségi replikákkal játszhassatok, és hogy eljuttassuk a hangotokat a gyártóhoz!

Amiben viszont továbbra is a segítségeteket kérem, az hogy osszátok terjesszétek a posztokat! Iratkozzatok fel a youtube és instagram csatornáinkra. Kedveljétek a FB oldalunkat! Mert bizony a mi munkánkat ez alapján mérik!!

Jövőre reméljük, már magyar bolt is beszáll az értékesítésbe!!! Illetve remélhetőleg tudunk adni nektek akár egy teszt fegyvert, hogy kiapprobáltok és érezzétek az erőt! 🙂

Üdv!
Suba

ui: A Facebook poszt megosztói között kisorsolunk egy ICS Angel-es pólót!!

sorsolás 2018. dec 29-élőben az Avengers évadzárón! 🙂

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük