Prohobby.hu

2020-ban több hónap gondolkodás után, arra az elhatározásra jutottunk, hogy kezünkbe vesszük a magyar airsoft piacot, és boltüzemeltetésbe fogunk.

Na persze ha már belevágunk, akkor tegyük azt komolyan, így nem csak airsoft, hanem más a hobbyhoz kapcsolódó, és az általunk szeretett egyéb hobbikat összegyűjtő boltot indítunk.
A kínálat a teljesség igénye nélkül lefedi a barkács fúró faragó vágó eszközöket, a kerékpár és rollereken át az okos kütyüket és természetesen a hozzánk közel álló airsoft termékeket is.

Mivel egy airsoft bolt indítása és üzemelése rengetek papírmunkával és engedéllyel jár, így első körben, csak a hozzá való kiegészítőket és egyebek forgalmazását kezdjük meg webáruházunkban és üzletünkben. Melyekből természetesen, raktáron is tartunk pl BB, aksik, ruházati kiegészítők. rádiók stb.

Replikák forgalmazását előreláthatólag a 2020-as év májusára datáljuk, így még szezon előtt betudjátok majd szerezni az ideális replikát amennyiben szükségetek van rá. Ennek ellenére keressetek már most is bátran, minket akár ezzel kapcsolatban is, hiszen tanácsot nagyon szívesen adunk már most is a termékekkel kapcsolatban.

Bolt elérhetősége: www.prohobby.hu
Csapat elérhetősége: [Klikk]

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük